ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Σας προτείνουμε την στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά που χρησιμοποιούνται στο χώρο των μονώσεων.
Τα μονωτικά υλικά που εφαρμόζονται από την εταιρεία μας έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την απόλυτη στεγανοποίηση της επιφάνειας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
 • Καθαρισμός όλης της επιφάνειας εξομάλυνση αυτής και ξήλωμα διαφόρων σαθρών κονιαμάτων.
 • ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ
 • Επάλειψη με ασφαλτικό βερνίκι primer σε όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας. Το συγκεκριμένο βερνίκι αυξάνει στο μέγιστο βαθμό την πρόσφυση της ασφαλτικής μεμβράνης στο υπόστρωμα και συντελεί στην αποφυγή της αποκόλλησης της μεμβράνης από την περιφέρεια.
 • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
 • Ακολουθεί θερμοσυγκόλληση ελαστομερούς ασφαλτικής μεμβράνης με άνω επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας (στους -20 C). Η θερμοσυγκόλληση της μεμβράνης στο υπόστρωμα γίνεται με τη χρήση κατάλληλου φλόγιστρου. Οι μεμβράνες συγκολλούνται η μια παράλληλα με την άλλη, με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ανεμπόδιστη ροή του νερού. Η επικάλυψη των φύλλων μεταξύ τους είναι 10 εκατοστά κατά μήκος του ρολού και τουλάχιστον 15εκ. στα άκρα του. Οι επικαλύψεις των μεμβρανών κατά τη συγκόλληση πιέζονται ελαφρά, έως ότου το τήγμα του υλικού να εμφανιστεί στο σημείο της ένωσης, γεγονός ενδεικτικό της στεγανής συγκόλλησης των μεμβρανών. Προεκτεινόμαστε 10 έως 15 εκατοστά επί του στηθαίου. Ειδικό μερεμέτισμα σε ηλιακούς, δεξαμενές, αναμονές και υδρορροές.
 • ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΜΑΣΤΙΧΗ
 • Ενίσχυση της μόνωσης με εφαρμογή ελαστοπλαστικού ασφαλτικού υλικού σφραγίσεως σε όλα τα ευαίσθητα σημεία. Σφράγιση με ελαστομερή μαστίχη όλης της περιφέρειας στο σημείο όπου η άκρη της μεμβράνης συναντά το στηθαίο ή το τοιχίο. Με αυτή τη μέθοδο ουσιαστικά μηδενίζονται οι πιθανότητες αποκόλλησης της μεμβράνης από την περιφέρεια παρ’ όλη την καταπόνηση που υφίστανται η μεμβράνη. Είναι υλικό μεγάλης ελαστικότητας, έχει μέγιστη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (-20 C ~ 90 C ) και είναι λευκού χρώματος.

  welcome

  Ποσοστό επιτυχίας

  Ποιότητα δουλειάς

  Ταχύτητα ολοκλήρωσης

  Καινοτομία